Interclub TC Den Bos - TC Stekene

Geplaatst op 2017-05-22 08:15:16 door Huijsman Piet

 

 

20 /05 / 2017

 

TC Den Bos – TC Stekene

2 – 4

 

Onze laatste wedstrijd was tegen de bezoekende ploeg uit Stekene, wij hebben deze met toch spannende sets verliezend moeten afsluiten.

Onze ploeg bestond uit volgende spelers, De Pauw Frank, Leriche Lionel, De Schepper Marc,

Van Wassenhove Freddy, Jean-Pierre Franki en Buysse Willy.

 

Bij de bezoekers waren dit, Marien Benjamin, Pletinck Rudi, Lemoyne Henk, Kokx Bart en

Van Kerkhove Philippe.

 

Als enige thuisspelende ploeg konden wij mooi op tijd beginnen, en het weer is ons tijdens elke wedstrijd goed gezind geweest, niet moeten stoppen voor regenbuien.

Frank nam het op tegen Benjamin, deze was een maatje te groot voor Frank die nochthans heel goed bezig was, De eerste set werd gewonnen door Benjamin met 6/0,

de tweede set werd ook gewonnen door Benjamin met 6/1.

In deze tweede set was er even discussie bij de stand van 4/1, over een bal, binnen of buiten, eigenlijk zou iemand eens moeten uitvinden om een lijn met signaal te kunnen plaatsen, die aangeeft wat goed of fout is.

 

Lionel nam het in zijn wedstrijd op tegen Rudi, de eerste games van deze set begon Rudi met een stand van 3/0 in zijn voordeel, maar zoals wij Lionel kennen, vocht deze zich moedig terug, en werd deze set toch nipt door Rudi gewonnen met 7/5.

De tweede set waren er wat meer foutjes van Rudi, die door Lionel benut werden en hierdoor ook de tweede set wom met 6/4.

De derde set heeft Rudi alles moeten doen om het Lionel zo lastig mogelijk te maken, en uiteindelijk deze en ook de wedstrijd te winnen het werd 6/2.

 

Onze derde man Marc zijn tegenstander was Lemoyne Henk, Marc die in Latem ook zijn wedstrijd heeft gewonnen, begon eerst een beetje onzeker, waardoor Henk toch een paar games kon pakken,

maar de routine van Marc nam tochwel de bovenhand, het werd 6/3 voor Marc.

Ook in de tweede set kregen we een beetje hetzelfde spelbeeld, toch weer drie games voor Henk,

Maar het was hier ook Marc die de set met 6/3 en de wedstrijd won.

 

Freddy onze vierde man kwam dan uit tegen Bart, Freddy die zowel in de enkel en dubbel wedstrijden een zeer goed interclubtornooi gespeeld heeft door veel inzet, won de eerste set met 6/3.

De tweede set waren er ook weer zeer spannende rally's bij, door ook de inzet van Bart, maar toch ging de overwinnig naar Freddy, tweede set werd met 6/2 afgeloten

 

Op dit moment na de enkelspelen was de stand 2 – 2

De dubbels konden de beslissing geven.

 

De eerste dubbel waren Jean-Pierre en Willy het koppel voor ons team, zij speelden tegen Benjamin en nieuwkomer Philippe

De eerste set was zeer spannend, J-P en Willy, tot aan de stand van 5/4 in ons voordeel, dan kwamen Phillipe en Ben toch terug, en werd in deze set een tiebreak afgedwongen,

die ging met 7/6 naar de tegenstander.

In de tweede set konden onze jongens nog moeilijk een game winnen, en werd het hierin ook 6/2 voor Philippe en Ben

 

Het tweede dubbel waren Lionel en Marc v. Damme de tegenstanders van Rudi en Bart.

Het was moeilijk ook omdat Marc vond dat hij niet goed speelde, en dan zeker tegen Rudi, een ervaren tornooi speler, werd het in de eerste set 6/1 voor Rudi en Bart.

De tweede set was er wat meer weerwerk, maar ook deze ging naar de tegenstander het werd 6/4

 

Al bij al mogen we niet klagen over de gepeelde wedstrijden van ons intercubtornooi, er zijn zeer spannende wedstrijden gespeeld,

en dat is dus bij tennis, er kan maar één winnaar zijn een gelijk spel bestaat niet.

Daarom dat ik toch ons team proficiat wil wensen met de behaalde resultaten, zeker voor inzet en motivatie.

 

Na hopelijk niet het laatste avondmaal, klaargemaakt door Ria hebben we dan toch rustig afscheid genomen van onze tegenstanders.

Voor vandaag wil ik ook onze supporters bedanken voor hun aanwezigheid, en hopelijk tot nogeens.

 

Huijsman Piet

https://www.youtube.com/watch?v=wGabvUGOu9w&feature=youtu.be

 

Reacties