Interclub Heren 45

Geplaatst op 2016-05-01 13:36:37 door Huijsman Piet

 

 

TC. Den Bos – TC. Vlaskia

2 – 4

 

Zaterdag 30-04-2016

Onze eerste thuiswedstrijd is gewonnen door de bezoekers uit Dendermonde.

Het is net geen 3 – 3 geworden in de reguliere uitslag.

De bezoekers waren met een sterke opstelling naar ons gekomen, wat resulteerde in hun overwinning, voor ons was er in het dubbelspel net de supertiebreak door verlies met een 8 – 10 stand, er iets teveel aan.

Maar we mogen terugkijken op een geslaagde namiddag, zonder regen wel wat wind, maar toch niet zoveel zoals vorige week in Ronse.

Ons team bestond uit volgende spelers, De Pauw Frank, Leriche Lionel,

De Schepper Marc, v.Wassenhove Freddy, v.Damme Marc, Franki-JeanPierre en Huijsman Piet,

De bezoekende spelers waren Laureys Michel, Cleemput Jan, Falat Mario,

Van Ransbeeck Karel, Tonnelier Bart en D'Hollander Danny

Zij waren ruimschoots op tijd aangekomen, wat het toeliet om op tijd te beginnen.

De eerste wedstrijd nam Frank het op tegen Michel, het spelbeeld van Michel was waarschijnlijk een beetje een aanpassing voor Frank, maar dat is ieder zijn eigen keuze, het waren misschien de veel bewerkte ballen door Michel geslagen, die het verschil gemaakt hebben, Michel won de wedstrijd met

6/4 – 6/3.

Lionel zijn tegenstander was Jan, de eerste set was het ook nog wat zoeken naar elkaars foutjes, maar de inzet was toch zeer aanwezig van beide spelers,

Jan won de eerste set met 6/2, dan was er de spanning in de tweede set,

zoals wij Lionel kennen is de wedstijd nog niet gedaan, ook door zijn loopvermogen. Deze tweede set ging zeer gelijk opgaand, tot er een stand bereikt was van 6/5 in het voordeel van Jan, en na een retourbal van Lionel deze “out” werd geroepen door Jan, hoewel Lionel er zeker van was dat de bal “in” was, en zo een stand zou geworden zijn van 6/6, en er een tiebreak van had kunnen komen. Het protest haalde niets uit en werd het zo 7/5 in het voordeel van Jan, dus ook de wedstrijd.

Bij deze was de stand 2-0 in het voordeel van Vlaskia.

Dan waren er nog twee enkelspelen, hiervoor waren beide Marc's de kandidaten.

Marc v.Damme derde partij tegen Mario, wat hem zeer veel deugd heeft gedaan om deze partij te winnen, hoewel hij beslist is met een derde set.

De eerste was voor Mario, won hem met 5/7 de tweede set was voor Marc, won deze met 6/4, zo was de derde set nodig die gewonnen werd door Marc met 6/2.

Onze vierde wedstrijd was voor Marc de Schepper tegen Karel.

 

Dit ging iets vlotter in het voordeel van Marc, hij won beide sets met een stand van 6/1- 6/1. Dit gaf zeker een mooie voldoening aan Marc, en zo werd de tussenstand toch nog 2 – 2 na de enkelspelen.

Ons eerste dubbel was dan voor JeanPierre samen Met Freddy, tegen Jan en

een nieuwkomer Tonnelier Bart. Hierbij verliep de score voor de eerste set in het voordeel van J-P en Freddy met 6/3, in de tweede set herpakten Jan en Bart zich en werd het 6/2 in hun voordeel, dus de supertiebreak nodig voor de beslissing, na eens een puntje voor dan weer tegen, werd de tiebreak 10/8 en zo ook de wedstrijd gewonnen door Jan en Bart.

Zodoende net geen 3 – 3

Het vierde dubbel dat ondertussen reeds gespeeld was door Marc en Piet, tegen

Mario nieuwkomer D'Hollander Danny, had weinig aan de stand kunnen veranderen, zij waren veel te sterk voor ons, het werd daardoor ook 6/1 – 6/0

voor de tegenstanders.

Na de gebruikelijke verfrissing en nakaarten, was er ook het eetmaal dat zoals gewoonlijk bij ons, zowel bij eigen spelers en tegenstanders zeer goed gesmaakt heeft, iedereen was ter tevredeen over hoe Ria het klaar speelt.

Zowel onze supporters die ook aanwezig waren, en blijven eten zijn waren zeer tevreden hierover.

Ik wil de spelers nogmaals bedanken voor hun inzet, en zeker motivatie voor deze namiddag, toch jammer van die ene beslissing “out” of “in”.

 

Huijsman Piet

 

Reacties