Heren 60+

Geplaatst op 2016-05-05 13:21:21 door Huijsman Piet

 

 

 

 

 

TC.Reinaert 3 – TC Den Bos 1

 

 

Onze eerste wedstrijd naar TC Reinaert te Lokeren zit er ook reeds op, helaas met een nederlaag die door een “supertiebreak” beslissend geweest is, dit om een uitslag van, 2 – 2 te bekomen.

We zijn vertrokken met volgende spelers, De Schepper Marc, Segers Roland en Huijsman Piet, dit vanaf de club te Assenede.

Steyaert Freddy en ook Cortvriendt Freddy, hebben de verplaatsing gemaakt vanuit Knokke en Blankenberge, aan beide spelers bedankt hiervoor om deze toch wel lange verplaatsing te maken.

Aangekomen in Lokeren waren we de eerste ploeg ter plaatse, zullen het beginuur van de dinsdagnamiddag wedstrijden eens goed moeten doornemen.

Tegen kwart na twee waren onze gastheren ook present, en kon er een aanvang gemaakt worden van de wedstrijden.

Hun team bestond uit volgende spelers, Vervaet Antoine, Tempels Antoine, Dauwe Albert, Van der Jeugt Raf en Van Houte Guy.

De eerste dubbel ving aan met volgende spelers, de beide Antoine's tegen Marc en Roland.

De eerste set is gewonnen met 3/6 door onze jongens, en de tweede set door de thuisspelers met 6/1, daardoor was de supertiebreak de beslisser, deze werd gewonnen door Roland en Marc, die enorme inspanningen heeft moeten leveren, om de vele gelobde ballen te retourneren, het werd uiteindelijk 10/8 voor ons, hoewel het kritisch was.

De tweede dubbel was voor de kustjongens beide Freddy's, tegen Albert en Raf.

Hoewel er toch genoeg inspanning was van onze jongens, waren Albert en Raf toch de beteren, en wonnen zij deze partij met 6/1 en 6/3.

De derde partij ging dan tussen Albert en Antoine, tegen Marc en Freddy, de eerste set is ook fel bevochten, maar ging met 7/5 naar de thuisspelers. De tweede set ging het misschien iets moeilijker voor hen, en werd deze gewonnen door Marc en Freddy met 6/2, en ja weer dat “super ding”, deze ging met 10/7 naar de thuisspelers, en hier was het gemiste kansje om een 2 – 2 uitslag te bekomen.

Ondertussen was de partij tussen Raf en Guy afgelopen, die tegen Roland en Piet gespeeld hadden, zij hebben die gewonnen mat 6/4 en 6/2.

Als je toch vele games met voordeel / gelijk staat te spelen, mogen we niet klagen van het spelbeeld, maar ja het was het puntje dat ontbrak.

Guy waar ik samen met hem naar de wedstrijd van Roland en Marc, stond te kijken vertelde mij wel dat hij een te duchtte speler aan het net geweest was, en ik moet zeggen dat we dat zeker nog hebben ondervonden.

Na de wedstrijden is Freddy Cortvriendt zoals hij voorgesteld had direct terug huiswaarts gekeerd.

Wij zijn dan met vijven want we hadden één fan mee, met name Odette, blijven eten bij de Reinaert.

Het was zeer goed, het is tevens een restaurant waar u dagelijks kan gaan eten, het zou op de menukaart bijgeplaatst kunnen worden, als Interclubmaaltijd het was dus ook Vol au Vent, maar zeer goed klaargemaakt.

Na afscheid te hebben genomen zijn we daar rond 20h vertrokken richting Assenede, naar TC Den Bos.

 

Huijsman Piet

 

 

Reacties