Heren 60+

Geplaatst op 2016-05-11 12:56:00 door Huijsman Piet

 

Heren 60+

 

10/05/2016                                                                TC Den Bos 1 – TC Evergem 3

 

Onze derde wedstrijd was tegen gebuur uit Evergem, We mogen spreken van toch wel zeer spannende wedstrijden, drie wedstrijden beslist met tiebreak is toch niet echt een verlies, maar ja de puntjes zijn er wel natuurlijk.

Ons team bestond uit Segers Roland, Steyaert Freddy, De Schepper Marc, Braem Marc en Huijsman Piet

Evergem was met een ruime delegatie naar hier gekomen, ook supporters waren aanwezig.

De spelersgroep was samengesteld uit volgende, De Smedt Jan, Vereecke Jef, Behaegel Jean, Vanderheeren John en Schoups Herman.

De eerste dubbel ving aan met Marc(B) en Marc(D Sch.) Zij speelden tegen Jan en Jef.

We zijn toch kunnen beginnen op de buitenpleinen, hoewel de voorspellingen niet veel goeds waren.

De eerste set werd gewonnen door Jan en Jef met 6/1, het vlotte niet zo goed in deze set voor onze jongens, maar in de tweede begon het toch te beteren, bij een stand van 5/3 in ons voordeel was het toch beginnen regenen, en werd de wedstrijd gestopt om naar binnen te verhuizen, met nog enkel het puntje te moeten spelen van voordeel.

Binnen is dit dan beslist door M en M, in hun voordeel, dan was er weer die “ super tiebreak” nodig, deze is dan gewonnen door Marc en Marc, en ons enig wedstrijdpunt.

Roland en Freddy, hadden het niet gemakkelijk tegen Jean en John, deze wedstrijd is volledig kunnen doorgaan op het buitenterrein, hier waren John en Jean te sterk en wonnen zij deze partij met 6/1 en 6/2, zo kregen we een tussenstand van 1 – 1.

De derde en vierde dubbel zijn dan doorgegaan op de binnenpleinen.

Marc(B) en Piet namen het op tegen Jan en ook bekende Hugo, de eerste set ging het ons minder goed af, hoewel er toch spanning was in de games, maar het werd 6/1 voor Jan en Hugo, de tweede set verliep het beter voor ons, en konden wij deze winnen met 6/3, dus ook de “ supertiebreak” voor de beslissing, daar keken we al gauw tegen een 4/0 achterstand, en uiteindelijk wonnen Jan en Hugo deze met 10/2, zo ook de wedstrijd.

Naast ons waren Marc(D Sch) en Roland aan het spelen tegen John en Herman, zij verloren de eerste set met 6/3 maar hernamen zich, en wonnen Marc en Roland na ook een normale tiebreak de tweede set, dus 7/6 voor ons. De beslissing viel dan weer door de “supertiebreak” in de partij was het wel een echte thriller, maar uiteindelijk waren Herman en John de winnaars met 10/6.

We mogen toch vaststellen dat de wedstrijden spannend verlopen zijn, en de inzet van alle spelers beloond is geworden, er kan natuurlijk maar één winnaar zijn, en dit is nu Evergem geworden.

Na een gezellig samenzijn en een goede maaltijd, was het de moment om afscheid te nemen van onze tegenstanders, zij prezen ook het lekkere eten dat zij voorgeschoteld kregen, en dat is toch altijd een positieve reactie voor Ria

Verschillende spelers zijn hier ook al tijdens de wintermaanden actief geweest, zodoende was het ook eens een aangenaam weerzien met hen.

Nu komende zaterdag is het voor ons met de groep 45j eens een rustdag, wat toch eens goed van pas komt, volgende week is het met de 60plussers de verplaatsing naar TC Beukenhof, het loopt zo stilletjesaan weer naar het einde van de interclub ontmoetingen, voorlopig is het weer ons gunstig geweest, op naar volgende.

 

Huijsman Piet

Reacties