Heren 60+

Geplaatst op 2016-05-19 11:15:11 door Huijsman Piet

17/05/2016

TC Beukenhof 4 – TC Den Bos 0

 

Onze derde wedstrijd tegen TC Beukenhof is ons slecht bekomen, zij waren een klasse te sterk, zodanig dat we weinig tegenstand konden bieden.

Wij waren naar daar vertrokken met volgende spelers, Segers Roland, De Schepper Marc, Cortvriendt Freddy, Huijsman Piet en voor de gelegenheid is Van Wassenhove Freddy met ons meegereisd, wegens het verhinderd zijn Van Steyaert Freddy, bedankt hiervoor.

Daar mooi op tijd aangekomen, en vriendelijk ontvangen door Ludwig, de kapitein van onze tegenstanders.De club vierde tevens zijn 50 jarig bestaan, en is zeer mooi gelegen.

Er was ook het verschil in klassement van enkele spelers, C30/3, 2 man C30/4 en dit woog wel wat door in de wedstrijden.

Zijn van start gegaan in de opstelling voor de eerste wedstrijd, Cortvriendt Freddy en Piet tegen De Smedt Jozef en Saeys Dirk, Dirk en Jozef wonnen deze partij met tweemaal 6/0.

Ook vooral door de harde services van Jozef, hadden we weinig verhaal.

Marc en Roland stonden tegenover Ghysens Eddy en Permentier Frans, het verliep hen ook niet zo goed af zag in sommige momenten door eens naar hen te kijken, het werd ook 6/0 en 6/3 voor Eddy en Frans.

Tijdens de pauze na deze twee wedstrijden , werd ons een versnapering aangeboden door de echtgenote van Jozef, wat in dank werd aangenomen, een “eclairke” en aangezien het hier niet zover af is schijnbaar, ook een “ mattetaartje”.

Dit was misschien bedoeld om ons tijdens de twee laatste wedstrijden volledig onder de mat te vegen.

De derde wedstrijd waren Roland en ikzelf ook niet opgewassen tegen Jozef en Eddy, zij wonnen ook deze partij met 6/1 en 6/0.

Marc, die gestopt was, omdat hij zich tijdig kon gereedmaken voor een vergadering, en die door het meereizen van Freddy zijn tweede tweede wedstrijd aan hem overliet, speelde samen met Cortvriendt Freddy tegen Claus Ludwig en Frans, deze wonnen ook de wedstrijd met 6/0 en 6/2.

Het Beukenhof was hier wel de duidelijke winnaar, met 6 spellen door ons gewonnen, maar 48 door hen, wat kan je daar op zeggen, niettemin hebben we ons toch goed ingezet, en zijn er ook mooie punten gescoord.

Na de gewoonlijke plas en was, hebben we hier ook een lekkere maaltijd aangeboden gekregen, dit bestond uit frietjes met kip en de gebruikelijke groenten hierbij.

Ook achter deze maaltijd is er nog wat nagepraat, en zijn dan na het afscheid terug richting Assenede gereden.

Volgende week zijn we vrij, en dan rest ons nog de wedstrijd tegen TC Velina op 31/5.

 

 

Huijsman ¨Piet 

Reacties