Heren 60+

Geplaatst op 2016-05-31 21:07:38 door Huijsman Piet

Heren 60+

 

31/05/2016

 

TC Den Bos 4 – TC Velina 0

 

Onze laatste wedstrijd van het interclubseizoen, hebben we kunnen afsluiten met een overwinning tegen TC Velina.

Het team was naar hier gekomen met volgende spelers, De Norme Albert, Ketsman Hans, Marginet Luc, Reyntjens Stany en Neckebroeck Daniel.

Wij waren aanwezig met de spelers Steyaert Freddy, Cortvriendt Freddy, Braem Marc, De Schepper Marc en Huijsman Piet.

Onze vaste man Segers Roland, was meegereisd met de ploeg van Boxstael Roland, naar Denderleuw, dit ter aanvulling van Van Wassenhove Freddy, die door afwezigheid in Spanje was.

 

De eerste wedstrijd waren Marc en Marc gekoppeld, om tegen Albert en Hans te spelen, de eerste set ging in het begin gelijkmatig op, maar door de break te kunnen maken door onze jongens werd het toch 6/2 voor ons, de tweede set gaf hetzelfde scenario, en ook hier werd de uitslag 6/2.

Freddy en Freddy kwamen dan uit tegen Luc en Stany, zij hadden het iets moeilijker want hier waren de setstanden, het werd 6/4 en 7/5 voor ons.

Na even een pauze in te lassen was het tijd voor de overige twee dubbels, hiervoor was het de beurt aan Marc en Piet tegen Albert en Luc, Marc die op zijn vertrouwd binnenplein mocht spelen, kon hierdoor de wedstrijd wat naar zijn hand zetten, en daardoor werd de wedstrijd gewonnen door ons team, het werd 6/2 en 6/1.

Freddy en Marc hadden iets meer tegenstand van Hans en Daniel, maar ook zij wonnen hun wedstrijd met 6/4 en 6/3.

Zo is er weer een einde gekomen aan het interclubseizoen, het is misschien iets minder geworden van uitslagen, maar we mogen toch terugkijken op goed gespeelde wedstrijden, het zijn natuurlijk de puntjes die tellen.

Bij deze wil ik de spelers en supporters bedanken voor de trouw aan de club, om zich elk weekend toch in te zetten voor dit evenement, ook een dankwoordeje aan het keukenpersoneel Ria en helpers, om ons na de wedstrijden te voorzien van de lekkere maaltijden.

Het mag gezegd worden elke club die bij ons is komen spelen, was altijd vol lof over hetgeen zij kregen aangeboden.

Laat ons hopen dat het wat zonniger weer wil worden, zodat wij nog kunnen genieten van zonnig tennisweer.

 

Bij deze veel sportieve groeten,

 

Huijsman Piet

Reacties