Nachttornooi 02

Geplaatst op 2004-02-11 00:00:00 door Marc Braem

Verslag van het nachttornooi 7 februari 2004.

In de laagste reeks waren Marc Verhovert en Roland Boxstael een maatje te groot voor de rest. Zeer sterk gespeeld van allebei. Proficiat! De verrassing kwam van Giovanni De Meester en Gerd Cortvriendt. Ze haalden 1/2 finale in hun eerste optreden. Ook gefeliciteerd. Verliezende finalisten waren good old Piet Huijsman en nieuweling Karel Neyt. Zeer goed gespeeld jongens.

In de hoogste reeks kloppen Yves Mollet en Simon Roegiers in 1/4 finale Thierry Mathieu en Tony Dieleman. Toch niet geheel onverwacht. Thierry komt terug uit een zware kwetsuur en Tony is juist papa geworden. De finale is verdiend gewonnen door Wim Van Den Bunder en Sam Logothetis. Ze versloegen nipt Raf Van Vooren en Gert Van Renterghem. Vooral Wim was zeer sterk en Raf iets minder in de finale. Proficiat Wim en Sam.

De dames interclubploeg van Rosa Van Renterghem was voltallig aanwezig in dit tornooi. Alleen Rosa ontbrak door kwetsuur, maar ze heeft wel alle wedstrijden van haar ploeg gezien. Als dat geen perfecte kapitein is! Proficiat Rosa en bedankt.

Het dameskoppel Mieke Van Den Bunder en Nele De Vos deden voor de zesde keer mee en wonnen hun eerste wedstrijd. Proficiat en eindelijk! De organisatie was het "extra" toch niet vergeten he Mieke. Bedankt voor zoveel keer mee te doen en tot volgend jaar. Beloofd is beloofd!

Spannenste slot was de match was ongetwijfeld Van Gelderen / Cattoir - Huijsman / Neyt. De stand was 7 - 7 na het fluitsignaal. Nog 1 punt te spelen. Karel haalt nog een bijna gemaakt punt op en Lucien vergeet af te maken en slaat de gemakkelijke bal fout. Weg finale. Ploegmaat Noel was de eerste om Lucien te troosten. Als dat niet mooi was. Toch niet van gedroomd zeker Lucien Van "B"elderen.

De organisatie was af. De aanwinst, secretaresse Ria De Craene, heeft de tafel op een perfecte manier gedaan. Alles was overzichtelijk bij gehouden en niemand vergat zijn troostprijs. Goed gedaan en bedankt Ria. Zeker tot volgend jaar.

Bedankt voor de vele supporters. Ze zijn lang gebleven, ook voor de finales! Het moet gezegd , Marc en Ria van TC Den Bos hadden ook hun best gedaan. Het eten was zeer goed (hoeveel eters er geweest zijn durf ik bij benadering niet te schatten). Geen wonder dat kokkin Ria uren niet te zien is geweest. De keuken sloot om 24 uur, maar toch werd de honger van Marnix, Frank en Marc om 3 uur 's morgens nog gestild met een malse steak. Dit is SERVICE!

Tot slot nog dit. Het tornooi wordt alsmaar beter, zo ook de prijzen. De troostprijs is gebleven maar ook de verliezende 1/2 finalisten hadden prijs, een mooie sporttas. De wijn voor de finalisten ( 3 fl en 5 fl voor de winnaar) was mooi en zeer lekker. Kortom. Bedankt Marnix en zeker tot volgend jaar.

Reacties