H45 C 04/05/2013

Geplaatst op 2013-05-05 09:41:34 door Marc Braem

 

                                                Interclub Heren 45               04/05/2013

                                                  TC.Nobel                      TC. Den Bos 

                                                                     5                                      1

Voor onze tweede wedstrijd zijn we richting Aalter gereden, voor de ontmoeting tegen TC Nobel.
Om 12h45 zijn we vertrokken vanaf  TC Den Bos, wat intijds was en goed uitkwam,waarom dit goed uitkwam was het volgende.
Vooraf had Lionel het adres ingegeven op de GPS(geen problemen soms)), helaas heeft hij ons toch een probleempje bezorgt.
Marnix had mij gezegd dat het over de brug ginder, direct naar rechts was, maar de vriendelijke stem op het toestel zei, na 400m rechts inslaan.
We hebben haar aanwijzing opgevolgd, en helaas reden we over een aardeweg die eigenlijk bestemd was voor landbouwvoertuigen.
In een woonwijk hebben we het dan maar eens gevraagd, en die meneer stuurde ons dan op de goede weg.
Aangekomen bij de club, die ook in een zeer rustige en groene omgeving ligt, werden we ontvangen door Emiel, de kapitein van de ploeg.
Na het overhandigen van het deelnemersformulier, werd de volgorde van spelen opgemaakt.

De eerste wedstrijd was voor JeanPierre die er nu ook terug bij was, nadat hij vorige week van zijn huwelijksverjaardag met vrouwtje Martine had genoten.
JeanPierre kwam uit tegen 'T Kint Bart een C+15/5, dit was meteen al een zware dobber, tijdens zijn eerste opslagbeurt kon J-P de service behouden en zo
ook het eerste game voor hem.
Bart won de wedstrijd met 6/1 en 6/0, ook volgens J-P was Bart voor hem de beste tegenstander waar hij al had tegen gespeeld.

De tweede wedstrijd ging tussen Frank en Tavernier Bruno, deze is gewonnen door Bruno met 6/3 6/2, in het begin kon Frank toch goed stand houden,
maar als er eens een break inzit is het toch moeilijk om dit op te halen als het u niet meezit, en het vlotte ook niet echt goed met de eerste service bij Frank.

De derde wedstrijd ging dan tussen Lionel en Van Hecke Jacky, daarbij heeft Lionel toch onze eer heeft kunnen redden, Lionel won de wedstrijd met 6/4 7/5.
Het loopvermogen van Lionel zat er hier ook weer voor iets tussen, Jacky had het inderdaad erg lastig,
maar wist waarschijnlijk door zijn technisch inzicht goed stand te houden.
In de tweede set zag het er toch naar uit om de tiebreak door Jacky af te dwingen,
gelukkig heeft Lionel stand kunnen houden, en zo de wedstrijd gewonnen.

Ons laatste enkelspel ging dan tussen Daniel en Hocquette Jean-Pierre, u ziet aan de naam dat deze er ook frans uit ziet, en zo was dit voor Daniel
eens de gelegenheid om goed te kunnen communiceren. In de eerste set ging het goed op voor Daniel, hierin kwam het ook tot een tiebreak,
maar moest zich toch gewonnen geven, in de tweede ging het dan wat minder en Jean-Pierre won de wedstrijd met 7/6 en 6/2.

Er waren dan nog de dubbels.

Voor deze wedstrijden waren er dan toch een paar nieuwe gezichten, het eerste dubbel ging tussen Lionel / JeanPierre tegen Bart en Wuyts Emiel.
De eerste set was bijzonder spannend, is beslist in de tiebreak gewonnen door Bart en Emiel, alhoewel Lionel en JeanPierre
toch ook een setbal hebben kunnen versieren, jammer.
De tweede set zowat hetzelfde spelbeeld, en ook weer moeilijk als er een break inzit om dit dan tegen een goed spelend team op te halen.
Bart en Emiel wonnen de partij met 7/6 en 6/3. De laatste wedstrijd ging dan tussen Marc en Piet tegen nieuwkomers Bal  August en Buysse Antoine.
Met al direct 3 games achterstand in het begin, is het zeker moeilijk om dit op te halen, hebben toch de nul kunnen wegwerken.
De tweede set was er ook teveel aan en daar dan nog een puntje minder, August en Antoinne wonnen dan ook de wedstrijd met 6/2 en 6/1.

Na de was en de plas, en ook wat nakaarten over de gespeelde wedstrijden, was het dan ook tijd om iets te nuttigen.
Vooraf hadden we al gezien dat de BBQ klaar stond, en inderdaad de verantwoordelijke had er voor gezorgd dat hetgeen we
voorgeschoteld kregen in orde was. We kunnen niets anders zeggen, dat we daar zeer goed ontvangen zijn geweest door onze tegenstander
en de toch ook  wel charmante dames die voor hen natuurlijk supporter waren.

Bedankt ook aan Mia om naar hier te komen, en voor vervoer te zorgen. TC.Nobel is zeker een club, waar we als het uitkomt, zeker terug naar toe willen komen.

 

 Huijsman Piet

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties